Tapahtumat

Scroll
Tapahtumat

Kun tiedossa on erityisen tärkeät juhlat tai tapahtuma, Utsjoki Arctic Resort on täydellinen valinta. Olivatpa kyseessä häät, sukukokous, konferenssi tai PR-tilaisuus, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa varmistamaan, että tapahtumasi muistetaan.

Häät

Utsjoen taianomainen luonto tarjoaa täydelliset puitteet häille niin kesällä kuin talvellakin. Vihkiminen Lapin jylhässä luonnossa ja hääyö pohjoisen tähtitaivaan alla on elämys, jonka muistatte koko loppuelämänne ajan.

 

Voimme järjestää vihkimisen myös kelohonkaisen Kesänavetta-ravintolamme tiloissa, missä valtaisa jokimaisema ja intiimi tila luovat ainutlaatuisen tunnelman. Koko juhlapäivänne on räätälöitävissä juuri teitä varten: jos haluatte saapua vihkipaikalle pororeellä, se onnistuu. Jos haluatte jatkaa suurta päiväänne aamuun asti keskiyön auringon alla, järjestämme puitteet.

 

Romantiikan ystävinä olemme ottaneet hääjuhlat ja -vieraat huomioon tilojemme ja palveluidemme suunnittelussa. Siksi voimme tarjota kattavan valikoiman palveluita sekä tarjoilu- ja majoitusvaihtoehtoja, joista voitte vapaasti valita mieleisenne – mutta hääyö kelo-iglussa on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Yritysmatkat ja kokoukset

Työntekijöiden jaksamisesta huolehtiminen on nykyisin tärkeämpää kuin koskaan. Yhteinen, unohtumaton matka on yksi parhaista tavoista palkita joukkojesi kova työ: jaettu kokemus kasvattaa yhteishenkeä ja auttaa palautumaan arjen rasituksesta. Kattava aktiviteettivalikoimamme, monipuoliset tilat sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme täyttävät kaikki tarpeesi myös kokousten, PR-tapahtumien ja tuotejulkaisujen järjestämiselle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Esittely

Lue lisää

Majoitus

Lue lisää

Ravintola Pisara

Lue lisää

Ravintola Kesänavetta

Lue lisää

Talvi Aktiviteetit

Lue lisää

Kesä Aktiviteetit

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

Kakslauttanen

Lue lisää