Majoitus

Scroll
Majoitus

Ihaile uskomatonta tähtitaivasta kelo-igluissamme tai nuku sikeästi nykyaikaisten hotellihuoneidemme syleilyssä. Valinta on sinun.

Kelo Lasi-Iglu

Utsjoki Arctic Resortin upeat Kelo-iglut yhdistävät ainutlaatuisella tavalla kelomökin ja lasi-iglun parhaat puolet. Vuosisataiset perinteet kohtaavat modernin lasiteknologian, jonka avulla voit ihailla yötaivasta sydämesi kyllyydestä.

 

Including:

Jokaisessa Kelo-iglussa on tilaa kuudelle hengelle, oma sauna, takka, keittiö sekä tietenkin lasikuvun alle sijoitettu parivuode.

Tämä on ehdottomasti mukavin tapa kokea revontulten ikiaikainen kauneus ja Lapin villi luonto!

Luxury Kelo-Iglu

Luxury Kelo-iglumme tarjoavat enemmän tilaa, mukavuuksia ja mahdollisuuksia yötaivaan ihailuun. Jokaiseen kuuluu kolme kelomakuuhuonetta omalla kylpyhuoneella sekä kolme lasi-iglumakuuhuonetta, joissa on kaikissa kaksi vuodetta. Suuri oleskelualue on varustettu tilaustyönä valmistetuilla huonekaluilla, ja komeuden kruunaa tasokas keittiö ja saunaosasto.

Including:

Luksuskelo-igluun mahtuu mukavasti jopa 12 henkeä, joten se on loistava valinta sukujuhlien järjestämiseen tai kaveriporukan jälleennäkemistä varten. Oma lentokenttäkuljetus, päivittäinen polttopuu- ja siivouspalvelu ja matkatavarapalvelu kuuluvat majoitukseen.

Superior Teno Huoneet

Tilavaan, kotoisaan huoneeseen on mukava palata raikkaassa ulkoilmassa vietetyn päivän jälkeen. Varusteluun sisältyy minikeittiö ja sauna, joten voit päättää täysin itse omasta aikataulustasi.

Including:

Parivuoteen lisäksi huoneissa on vuodesohva, joten ne sopivat neljälle hengelle. Joihinkin suuremmista huoneista voimme toimittaa myös lisävuoteita, jolloin niissä voi majoittua jopa kuusi henkeä.

 

Deluxe Teno Sviitti

Suuret, 124-neliöiset sviittimme tarjoavat kaikki tarpeelliset mukavuudet – ja paljon muuta. Niissä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja sauna sekä ulkoterassi, joten voit rentoutua aivan oman mielesi mukaan.

Including:

Rengin peti mahdollistaa jopa kuuden hengen majoittumisen mukavuudesta tinkimättä.

 

Esittely

Lue lisää

Ravintola Pisara

Lue lisää

Ravintola Kesänavetta

Lue lisää

Talvi Aktiviteetit

Lue lisää

Kesä Aktiviteetit

Lue lisää

Tapahtumat

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

Kakslauttanen

Lue lisää