Aktiviteetit Talvi

Scroll
Aktiviteetit Talvi

Kaamos on taianomaista aikaa Lapissa. Hämärän sinisestä valosta, metrin paksuisesta hangesta ja paukkupakkasista, niistä on ydintalvi tehty. Kun aurinko tammikuussa nousee uniltaan, pitenevät päivät vauhdilla. Mikä voisikaan tehdä ihmiselle parempaa kuin hiihtolenkit ja kelkkailu kevättalven hankikannolla, kirkkaasta auringonpaisteesta nauttien?

Kuningasrapusafari

Kuningasrapu on pohjoisen herkku, jonka vertaista ei löydy maultaan eikä ulkomuodoltaan. Nämä jättiäyriäiset pyydetään Pohjoisesta jäämerestä Norjan rannikolta, joten juhlaillallisen aineksia ei tarvitse hakea kaukaa! Lähde matkaan ja koe villi meri turvallisesti – edes hyytävää säätä ei tarvitse pelätä, sillä hoidamme kaikki tarvittavat varusteet.

Husky Safari

Haluatko tutustua valjakkokoirien elämään? Lähde vierailulle huskytarhalle ja kokeile, miltä tuntuu ohjata valjakkoa lumisen erämaan halki. Ei pakokaasuja, ei moottorien pärinää – vain villi luonto, koirat ja sinä. Innokkaat vetokoirat myös rakastavat rapsutuksia, eikä pentujen leikkiä seuratessa voi välttyä riemun tarttumiselta.

Porosafari

Porosafarimme ovat paikallisten poromiesten isännöimiä leppoisia retkiä luonnossa. Erilaisilla safareilla pääset juttelemaan paikallisväestön kanssa ja saat aidon tuntuman ympäristöön.

Moottorikelkkasafari

Tämä on nopein ja jännittävin tapa liikkua Lapin luonnossa. Safarimme sukeltavat tuntureilta lumisiin metsiin ja esitelevät seudun komeimmat maisemat. Kahden tunnin retkellä nautitaan kahvit maastossa, neljän tunnin safarilla kokataan lounas nuotiolla ja ruokaillaan luonnon helmassa. Mikäli intoa riittää, tarjoamme myös yön yli kestäviä kelkkasafareita.

Revontulien metsästys

Yllättävän harvat suomalaisetkaan ovat nähneet elämänsä aikana kunnon revontulia. Tai jos ovatkin, niin vain hotellin pihasta. Vaikka sekin on aina vaikuttava elämys, vasta revontulien metsästäminen erämaassa tekee siitä unohtumattoman. Yölliseen seikkailuun lähdetään joko porolla, moottorikelkalla, koiravaljakolla, autolla tai bussilla, aivan kuten itse haluat.

Pilkkisafari

Oletko aina halunnut kokeilla pilkkimistä, mutta se on jäänyt syystä tai toisesta tekemättä? Lähde retkelle paikallisen oppaan matkaan ja koe itse, miksi niin moni on koukussa lajiin. Pääset myös osallistumaan talviverkkojen laskuun ja nauttimaan lounaan luonnon keskellä.

Murtomaahiihto

Suomen Lappi on maailman paras paikka murtomaahiihtoon, taitotasoon katsomatta. Utsjoen jylhä luonto tekee alueesta unohtumattoman kohteen.

Esittely

Lue lisää

Majoitus

Lue lisää

Ravintola Pisara

Lue lisää

Ravintola Kesänavetta

Lue lisää

Aktiviteetit Kesä

Lue lisää

Tapahtumat

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

Kakslauttanen

Lue lisää