Täydellisen päivän Utsjoen luonnossa viimeistelee ikimuistoinen ateria. Kaksi ravintolaamme tarjoavat aitoa, ainutlaatuisen lappilaista ruokaa, jotta jokainen päivä luonamme olisi täyden kympin arvoinen.
Päärakennuksemme ravintola Pisara on pohjoisen ruokaperinteen huipentuma. Kaikki perustuu huippulaadukkaisiin raaka-aineisiin, joita kerätään niin paikallisista vesistä, tuntureilta kuin maastakin. Kuningasrapu, riista, metsäsienet ja marjat ovat todellisia aarteita, joiden avulla keittiömme rakentaa ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Ravintolamme lasiseinistä avautuva 300 asteen näkymä ei sekään jätä kylmäksi: ikiaikainen tunturiluonto, vieressä virtaavat joet ja Saamensilta Tenojoen yli tuovat oman lisänsä jokaiselle aterialle. Maisema Suomen ja Norjan rajajoelle ei kuitenkaan kilpaile huomiostasi, vaan virittää yhteyden ruokaan, joka on ympäröivästä maasta peräisin.
Elävä osa historiaa, ainutlaatuinen ravintolakokemus.
Edellisessä elämässään tämä kelohonkainen rakennus toimi kesäaikaan lypsypaikkana, kun karja oli laitumella. Aivan kuten tuolloinkin, keskelle tehdään avotuli, joka toimii kokemuksen kiintopisteenä.
Voit seurata, kun kypsennämme ruokasi tulen loimussa, vuosisataisten perinteiden mukaisesti. Tarjolla on todellista villiruokaa, kuten paikallista lohta, hirveä, poroa, sieniä ja marjoja, mutta myös moderneja annoksia erilaisessa ympäristössä.
Voit unohda kiireet, kun ikiaikainen ilmapiiri luo yhteyden maaperään ja maustaa jokaisen suupalan pohjoisen perinteillä.